Wachten op een kleintje

dinsdag 28 augustus 2007

Bij de internist

Vandaag moest ik weer naar het ziekenhuis voor mijn darmen. Heb nog steeds erg veel last van mijn buik en veel pijn. Kan nog steeds niet normaal eten. Doe ik dit wel dan is het gelijk helemaal mis. Ik probeer het wel een beetje op te bouwen, eet nu weer bruine boterhammen en fruit (dit kon ik eerst helemaal niet eten). Avond eten is nog moeilijk, want als ik dat doe dan mag ik gelijk daarna gaan laxeren. Dus eet ik maar 1 lepeltje ofzo.

Maar we waren gebleven bij de interist. Ik heb een hele erge luie darm die weer opgang moet komen. Hij vond mij nog erg jong om dit nu al zo erg te hebben. Ik hoef nu nog maar 1 medicijn te gebruiken en als het echt niet meer gaat moet ik laxeren zonodig tig liter om leeg te komen:(

Moet voldoende drinken en genoeg vezels eten was zijn advies weer en de medicijnen. Over 4 weken terug komen en als het dan nog niet over is gaat hij contact opnemen met het AMC (maag lever darm specialist) en hem om advies vragen en eventueel doorsturen. En als ik het een paar jaar blijf houden dan kan het zijn (zo vertelde hij) dat ik een stoma moet. Maar laten we daar maar niet vanuit gaan. brrrrrrr

Mijn vader ging met me mee naar het ziekenhuis omdat ik natuurlijk niet kan rijden. Op de terug weg gaat de brandweerpieper. Dus gelijk werd het gaspedaal ingetrapt, telefoon gepakt, bellen naar de kazerne dat ze zijn spullen mee moesten nemen naar de plaats van de brand. Wij met over de 100 km per uur (ik zal maar niet zeggen hoe hard) richting de brand. Want tja hij kon me niet thuis afzetten want dat kostte tijd.

We wisten al wat voor een brand het zou zijn, een bossagebrand, dat is niet zo heel ernstig maar toch gingen we er met een snelheid naar toe. Kon mooi toekijken omdat ik recht voor het brandje werd neergezet. We waren er nog sneller dan de brandweerauto terwijl wij uit Lelystad moesten komen. Gelukkig was de brand zo uit. Maar ze verwachten dat ze er vanavond nog wel uit moeten... Laten we het maar niet hopen. Daarna moest Paps nog even naar de kazerne en daarna hoop naar huis. Was me wel weer een dagje. Nu wachten tot dat vriendjelief vrij is met werken en dan lekker naar huis met hem. Want het wordt nu toch echt ook mijn huisje. Als het goed is per 1 oktober als alles mee zit. We hebben nl de datum al weer verder moeten schuiven.

Hoop ook weer snel aan het werk te kunnen. Misschien einde van de week begin volgende week. Ff duimen draaien. Mag dan ook wel naar 5 volle weken thuis te hebben gezeten.

Tot Blogs....

2 opmerkingen:

Nance zei

Meid dat is wel wat. Laten we maar hopen dat het geen stoma wordt.

Wat leuk dat jullie gaan samenwonen! Ik wens jullie heel veel plezier en succes saampjes.

elbakero zei

Sjonge jonge, het zit je ook niet mee.
Kop op, he!
Maak je maar niet zo druk over het werken, dat komt later wel weer.