Wachten op een kleintje

dinsdag 11 september 2007

Visite



Afgelopen zaterdag kregen wij visite van wel een heel klein mannetje. Mijn lieve neefje wilde heel graag naar ons toe. Nou daar zeggen wij geen nee tegen.
Dus ik tegen 9 uur in de auto en hem opgehaald. Bij ons thuis heerlijk wezen spelen enzo. Eerst een mooi schilderijtje voor zijn moeder gemaakt die woensdag 12 september in het ziekenhuis jarig is. Vervolgens nog even met het keukentje gespeeld en daarna zijn we gaan koekjes bakken. Dat was natuurlijk allemaal heel erg leuk en we zagen er dus ook niet uit. Maar ach wat geeft het. 's Middags even slapen en daarna naar voetbal om daarna toch nog even naar Tollebeek te gaan om te kijken bij de Fish potato run. Gezellig met veel collega's de andere collega's aanmoedigen was het idee van ons. Maar we waren iets te laat. Ze waren al voorbij. Maar ach dat mocht de pret niet drukken. Sennie had het naar zijn zin met het zoontje van MissNonsens en MacNonsens. En echt mijn complimenten J zorgde erg goed voor de kleine Sennie.


's Avonds heeft Sennie heerlijk poffertjes bij ons gegeten en daarna heb ik hem snel naar huis gebracht want we hadden natuurlijk wel een hele drukke dag gehad.

1 opmerking:

MissNonsens zei

Jullie zagen er lekker uit met z'n 2-en.
Koekjes bakken is eigenlijk altijd leuk. En ja, de boys konden het goed met elkaar vinden!